Menu cateringoweMenu cateringowe

Menu uniwersalne 55 zł/os

  • Obiad
    w cenie
    • rosół
    • de volaille
    • kotlet schabowy
    • ziemniaki
    • surówka ( 2 do wyboru)
  • Zimna płyta
    w cenie
    • deska wędlin z pasztetami
    • galaretka drobiowa
    • sałatka jarzynowa
    • sałatka gyros
    • śledź w śmietanie lub w oleju
  • Do obiadu
    ZA DOPŁATĄ
    • roladka wołowa 15 zł szt
    • karczek w sosie pieczeniowym 11 zł szt.
    • kluski śląskie 2,50/os
    • sos pieczeniowy 6 zł/ 200 ml
  • Zimna płyta
    ZA DOPŁATĄ
    • ryba po grecku lub na kwaśno 3,50 zł/os
    • Sałatka z uszkami tortellini 3,00 zł/os
    • Roladki z szynki z chrzanem 3,50 zł/os
    • Sałatka brokułowa 3,00 zł/os
    • Pomidorki faszerowane sałatką jarzynową 4zł/ szt.
    • Tartinki na bagietce - różnego rodzaju 3,50 zł/ szt.
    • Tartinki na bagietce - różnego rodzaju 3,50 zł/ szt.
    • Tartinki na bagietce - różnego rodzaju 3,50 zł/ szt.
    • Tortille zawijane 3,50 zł/ szt.
    • Mini Wrap’s 3,50 zł/ szt.
    • Koreczki 3,00 zł/ szt.
    • zestaw przekąsek 90 zł (patera)
  • Kolacje na gorąco
    ZA DOPŁATĄ
    • Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni 15 zł
    • barszcz z krokietem 10 zł
    • Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni 17 zł
    • Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami 17 zł
    • Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi 17 zł
  • Dodatki
    ZA DOPŁATĄ
    • napoje butelkowe 3,50zł/szt. (przy obsłudze z Pasji)
    • napoje w dzbankach 3zł/osoba (przy obsłudze z Pasji)
    • obsługa 250zł (12h) do 20 osób
    • wypożyczenie zastawy 7 zł/osoba ( zastawa podstawowa)
    • wypożyczenie stołów 10 zł / krzeseł 7 zł / obrusów 15zł (4m), pokrowce białe 5 zł/szt.
    • ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 10zł/osoba

Menu I 70 zł/os

  • Obiad
    • kotlet schabowy / drobiowy
    • ziemniaki
    • surówka (2 do wyboru)
  • Zimna płyta
    • deska wędlin z serami
    • galaretka mix
    • sałatka tortellini
    • sałatka gyros
    • ryba po grecku lub na kwaśno
    • tortille zawijane
  • Danie gorące
    • Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
  • Danie gorące
    • barszcz z krokietem
  • ZA DOPŁATĄ
    • napoje butelkowe 3,50zł/szt (przy obsłudze z Pasji)
    • napoje w dzbankach ( woda, sok) 3 zł/osoba (przy obsłudze z Pasji)
    • obsługa 250zł (12h)/ do 20 osób
    • wypożyczenie zastawy podstawowej 7 zł/osoba
    • wypożyczenie stołów 10zł/ krzeseł 7zł/ obrusów 15zł (4m)
    • ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 10 zł/osoba

Menu II 110 zł/OS

  • Obiad
    • rosół z makaronem
    • (2,5 mięsa na osobę)
    • de volaille
    • kotlet schabowy
    • roladka w sosie pieczeniowym
    • pieczarka faszerowana
    • ziemniaki
    • surówka (2 do wyboru)
  • Zimna płyta
    • deska wędlin z pasztetami
    • galaretka mix
    • sałatka tortellini
    • sałatka gyros
    • koreczki
    • pikle
    • tortille zawijane
  • Danie gorące
    do wyboru
    • Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
    • Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
  • Danie gorące
    • barszcz z krokietem
  • ZA DOPŁATĄ
    • napoje w dzbankach (woda, sok) 3zł/osoba ( przy obsłudze z Pasji)
    • napoje butelkowe 3,50zł/szt ( przy obsłudze z Pasji)
    • obsługa 250zł / do 20 osób
    • wypożyczenie zastawy podstawowej 7 zł/osoba
    • wypożyczenie stołów 10zł/ krzeseł 7zł/ obrusów 15zł (4m)
    • ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 10 zł/osoba