Menu KomunijneMenu Komunijne

MENU 135 zł

  • OBIAD
    Rosół z makaronem
    De’volaille Kotlet schabowy
    ・ Ziemniaki
    ・ Surówka z kapusty pekińskiej
    ・ Surówka z marchwi z pomarańczą
  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin
    ・ Galaretka drobiowa
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Śledź w śmietanie lub w oleju
    ・ Pieczywo
  • DANIE GORĄCE
    ・Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni

Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane nielimitowane
Deser lodowy 10zł/ porcja
Paczki 21 zł / 70 dag
lód w kulerze 5 zł

MENU 145 zł

  • OBIAD
    Rosół z makaronem
    De’volaille Kotlet schabowy Karczek w sosie
    ・ Ziemniaki
    ・ Buraczki
    ・ Surówka z marchwi z pomarańczą
  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin z pasztetami
    ・ Galaretka drobiowa
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Śledź w śmietanie lub śledź w oleju
    ・ Ryba po grecku lub na kwaśno
    ・ Pikle
    ・ Pieczywo
  • DANIE GORĄCE
    do wyboru
    ・Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni
    ・Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
    ・Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi
  • II DANIE GORĄCE
    Barszcz czerwony z pasztecikiem

Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane nielimitowane
Deser lodowy 10zł/ porcja
Paczki 21 zł / 70 dag
lód w kulerze 5 zł

MENU 160 zł

  • OBIAD
    Przystawka Szefa Kuchni Rosół z makaronem
    De’volaille
    Kotlet schabowy Karczek w sosie Roladka wołowa w sosie
    ・ Ziemniaki
    ・ Kluska śląska
    ・ Buraczki
    ・ Surówka z marchwi z pomarańczą
  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin z pasztetami
    ・ Galaretka mix
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Sałatka z uszkami tortellini
    ・ Śledź w śmietanie lub w oleju
    ・ Ryba po grecku lub na kwaśno
    ・ Roladki z szynki z chrzanem
    ・ Pikle
    ・ Pieczywo
  • DANIE GORĄCE
    do wyboru
    ・Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni
    ・Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
    ・Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi lub kaszą gryczaną
  • II DANIE GORĄCE
    Barszcz czerwony z mix (krokiet, poleśnik, pasztecik)

Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane nielimitowane
Deser lodowy 10zł/ porcja
Paczki 21 zł / 70 dag
lód w kulerze 5 zł