MENU 135 zł
OBIAD
Rosół z makaronem
De’volaille Kotlet schabowy
・ Ziemniaki
・ Surówka z kapusty pekińskiej
・ Surówka z marchwi z pomarańcząZIMNA PŁYTA
・ Deska wędlin
・ Galaretka drobiowa
・ Sałatka jarzynowa
・ Śledź w śmietanie lub w oleju
・ PieczywoDANIE GORĄCE
・Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane nielimitowane
Deser lodowy 10zł/ porcja
Paczki 21 zł / 70 dag
lód w kulerze 5 zł
Czas trwania 6 godzin, następne dodatkowe płatne 100zł godz.
MENU 145 zł
OBIAD
Rosół z makaronem
De’volaille Kotlet schabowy Karczek w sosie
・ Ziemniaki
・ Buraczki
・ Surówka z marchwi z pomarańcząZIMNA PŁYTA
・ Deska wędlin z pasztetami
・ Galaretka drobiowa
・ Sałatka jarzynowa
・ Śledź w śmietanie lub śledź w oleju
・ Ryba po grecku lub na kwaśno
・ Pikle
・ PieczywoDANIE GORĄCE
do wyboru・Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni
・Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
・Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimiII DANIE GORĄCE
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane nielimitowane
Deser lodowy 10zł/ porcja
Paczki 21 zł / 70 dag
lód w kulerze 5 zł
Czas trwania 6 godzin, następne dodatkowe płatne 100zł godz.
MENU 160 zł
OBIAD
Przystawka Szefa Kuchni Rosół z makaronem
De’volaille
Kotlet schabowy Karczek w sosie Roladka wołowa w sosie
・ Ziemniaki
・ Kluska śląska
・ Buraczki
・ Surówka z marchwi z pomarańcząZIMNA PŁYTA
・ Deska wędlin z pasztetami
・ Galaretka mix
・ Sałatka jarzynowa
・ Sałatka z uszkami tortellini
・ Śledź w śmietanie lub w oleju
・ Ryba po grecku lub na kwaśno
・ Roladki z szynki z chrzanem
・ Pikle
・ PieczywoDANIE GORĄCE
do wyboru・Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni
・Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
・Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi lub kaszą gryczanąII DANIE GORĄCE
Barszcz czerwony z mix (krokiet, poleśnik, pasztecik)
Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane nielimitowane
Deser lodowy 10zł/ porcja
Paczki 21 zł / 70 dag
lód w kulerze 5 zł
Bez ograniczeń czasowych.