Menu cateringoweMenu cateringowe

Menu 75 zł/os

  • Obiad

    • rosół
      (2 mięsa na osobę)
    • de volaille
    • kotlet schabowy
    • ziemniaki
    • surówka ( 2 do wyboru)



  • Zimna płyta
    • deska wędlin
    • galaretka drobiowa
    • sałatka jarzynowa
    • sałatka gyros
    • śledź w śmietanie lub w oleju






  • Do obiadu






    ZA DOPŁATĄ
    • roladka wołowa 25 zł szt
    • karczek w sosie pieczeniowym 17 zł szt.
    • kluski śląskie 3,50/os
    • sos pieczeniowy 7 zł/ 200 ml

  • Zimna płyta

    ZA DOPŁATĄ
    • ryba po grecku lub na kwaśno 5,00 zł/os
    • Sałatka z uszkami tortellini 5,00 zł/os
    • Roladki z szynki z chrzanem 5 zł/os
    • Sałatka brokułowa 5,00 zł/os
    • Tartinki na bagietce - różnego rodzaju 4 zł/ szt.
    • Tortille zawijane 4 zł/ szt.
    • Mini Wrap’s 4 zł/ szt.
    • Paterą przekąsek mix 120 zł (patera)
  • Kolacje na gorąco
    ZA DOPŁATĄ
    • Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni 21 zł
    • barszcz z krokietem 13,50 zł
    • Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni 23 zł
    • Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami 24 zł
    • Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi 23 zł
  • Dodatki
    ZA DOPŁATĄ
    • napoje butelkowe 6,00 zł/szt.(200ml) (przy obsłudze z Pasji)
    • obsługa 500zł (do ostatniej kolacji ) do 20 osób
    • wypożyczenie zastawy 15 zł/osoba ( zastawa podstawowa)
    • wypożyczenie stołów 15 zł / krzeseł 10 zł / obrusów 20zł (2m)
    • ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 20zł/osoba

Menu I 90 zł/os

  • Obiad

    • kotlet schabowy / drobiowy
    • ziemniaki
    • surówka (2 do wyboru)









  • Zimna płyta
    • deska wędlin
    • galaretka mix
    • sałatka tortellini
    • sałatka gyros
    • ryba po grecku lub na kwaśno
    • tortille zawijane ( 2 szt/os)




  • Danie gorące
    • Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami



  • Danie gorące
    • barszcz z krokietem
  • ZA DOPŁATĄ
    • napoje butelkowe 6,00 zł/szt.(200ml) (przy obsłudze z Pasji)
    • obsługa 500zł (do ostatniej kolacji ) do 20 osób
    • wypożyczenie zastawy 15 zł/osoba ( zastawa podstawowa)
    • wypożyczenie stołów 15 zł / krzeseł 10 zł / obrusów 20zł (2m)
    • ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 20zł/osoba

Menu II 135 zł/OS

  • Obiad

    • rosół z makaronem
      (2 mięsa na osobę)
    • de volaille
    • kotlet schabowy
    • roladka w sosie pieczeniowym
    • ziemniaki
    • surówka (2 do wyboru)
  • Zimna płyta
    • deska wędlin
    • galaretka mix
    • sałatka tortellini
    • sałatka gyros
    • tartinki ( 2 szt/os)
    • tortille zawijane ( 2 szt/os)

  • Danie gorące

    do wyboru
    • Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
    • Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami

  • Danie gorące
    • barszcz z krokietem

  • ZA DOPŁATĄ
    • napoje butelkowe 6,00 zł/szt.(200ml) (przy obsłudze z Pasji)
    • obsługa 500zł (do ostatniej kolacji ) do 20 osób
    • wypożyczenie zastawy 15 zł/osoba ( zastawa podstawowa)
    • wypożyczenie stołów 15 zł / krzeseł 10 zł / obrusów 20zł (2m)
    • ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 20zł/osoba