Menu cateringoweMenu cateringowe

Dowóz cateringu na terenie: Oświęcim, Brzeszcze, Pszczyna, Kraków, Bielsko-Biała, Tychy, Kraków, Katowice, Ruda Śląska, Gliwice, Zabrze, Mysłowice, Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec, Bytom, Mikołów, Czechowice-Dziedzice, Kęty, Międzybrodzie Żywieckie, Międzybrodzie Bialskie, Andrychów, Wadowice, Zator, Przytkowice, Skawina, Alwernia, Chrzanów, Trzebinia, Piekary Spytkowice i okolice.

Menu 65 zł/os

  • Obiad

    • rosół
      (2 mięsa na osobę)
    • de volaille
    • kotlet schabowy
    • ziemniaki
    • surówka ( 2 do wyboru)



  • Zimna płyta
    • deska wędlin
    • galaretka drobiowa
    • sałatka jarzynowa
    • sałatka gyros
    • śledź w śmietanie lub w oleju






  • Do obiadu






    ZA DOPŁATĄ
    • roladka wołowa 19 zł szt
    • karczek w sosie pieczeniowym 16 zł szt.
    • kluski śląskie 3,00/os
    • sos pieczeniowy 7 zł/ 200 ml

  • Zimna płyta

    ZA DOPŁATĄ
    • ryba po grecku lub na kwaśno 5,00 zł/os
    • Sałatka z uszkami tortellini 5,00 zł/os
    • Roladki z szynki z chrzanem 5 zł/os
    • Sałatka brokułowa 5,00 zł/os
    • Pomidorki faszerowane sałatką jarzynową 6 zł/ szt.
    • Tartinki na bagietce - różnego rodzaju 4 zł/ szt.
    • Tortille zawijane 4 zł/ szt.
    • Mini Wrap’s 4 zł/ szt.
    • Koreczki 3,50 zł/ szt.
    • zestaw przekąsek 120 zł (patera)
  • Kolacje na gorąco
    ZA DOPŁATĄ
    • Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni 20 zł
    • barszcz z krokietem 12 zł
    • Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni 22 zł
    • Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami 22 zł
    • Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi 22 zł
  • Dodatki
    ZA DOPŁATĄ
    • napoje butelkowe 5,50 zł/szt.(200ml) (przy obsłudze z Pasji)
    • napoje w dzbankach 4,00 zł/osoba (przy obsłudze z Pasji)
    • obsługa 350zł (12h) do 20 osób
    • wypożyczenie zastawy 10 zł/osoba ( zastawa podstawowa)
    • wypożyczenie stołów 10 zł / krzeseł 6 zł / obrusów 15zł (2m)
    • ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 20zł/osoba

Menu I 85 zł/os

  • Obiad

    • kotlet schabowy / drobiowy
    • ziemniaki
    • surówka (2 do wyboru)









  • Zimna płyta
    • deska wędlin
    • galaretka mix
    • sałatka tortellini
    • sałatka gyros
    • ryba po grecku lub na kwaśno
    • tortille zawijane




  • Danie gorące
    • Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami



  • Danie gorące
    • barszcz z krokietem
  • ZA DOPŁATĄ
    • napoje butelkowe 5,50 zł/szt (przy obsłudze z Pasji)
    • napoje w dzbankach ( woda, sok) 4 zł/osoba (przy obsłudze z Pasji)
    • obsługa 350 zł (12h)/ do 20 osób
    • wypożyczenie zastawy podstawowej 10 zł/osoba
    • wypożyczenie stołów 10 zł/ krzeseł 6 zł/ obrusów 15 zł (2m)
    • ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 20 zł/osoba

Menu II 120 zł/OS

  • Obiad

    • rosół z makaronem
      (2,5 mięsa na osobę)
    • de volaille
    • kotlet schabowy
    • roladka w sosie pieczeniowym
    • pieczarka faszerowana
    • ziemniaki
    • surówka (2 do wyboru)
  • Zimna płyta
    • deska wędlin
    • galaretka mix
    • sałatka tortellini
    • sałatka gyros
    • pikle
    • tartinki
    • tortille zawijane

  • Danie gorące

    do wyboru
    • Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
    • Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami

  • Danie gorące
    • barszcz z krokietem

  • ZA DOPŁATĄ
    • napoje w dzbankach (woda, sok) 4 zł/osoba ( przy obsłudze z Pasji)
    • napoje butelkowe 5,50 zł/szt ( przy obsłudze z Pasji)
    • obsługa 350 zł / do 20 osób
    • wypożyczenie zastawy podstawowej 10 zł/osoba
    • wypożyczenie stołów 10 zł/ krzeseł 6 zł/ obrusów 15 zł (2m)
    • ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 20zł/osoba

MENU CATERINGOWE 80 zł/os + GRILL

OBIAD:
rosół
● 2 mięsa na osobę
● schab, de voalille, karczek
● ziemniaki
● 2 surówki
Przykładowa zimna płyta (możliwość modyfikacji):
● deska wędlin 
● galaretka mix
● sałatka jarzynowa
● sałatka gyros
● ryby po grecku lub na kwaśno
● Tortille zawijane
DANIE GORĄCE:
● żurek
DODATKI:
● napoje butelkowe 5,50 zł/szt (200ml) – przy obsłudze z Pasji
● napoje w dzbankach 4 zł/osoba – przy obsłudze z Pasji
● obsługa kelnerska 350 zł ok.12h / do 20 osób
● wypożyczenie zastawy 10 zł/osoba (zastawa podstawowa)
● wypożyczalnia obrusów 10 zł (2 m), krzeseł 6 zł/szt/ stołów 10 zł/szt
● ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 20 zł/osoba
DUŻY GRILL IMPREZOWY – 1 300 zł w tym:
  • transport grilla do 30km
  • Wynajem grilla ,
  • obsługa ok 4 h,
  • węgiel, rozpałka,
  • tacki na grilla,
  • stół z dodatkami:(ketchup, majonez, musztarda, 2 rodzaje sałatki do grilla, pieczywo)
DO WYBORU MIĘSA:
  – szaszłyk 10 zł / szt
 – szaszłyk vege 9 zł / szt
– kiełbaski 7 zł / szt
– kaszanka z kapustą kiszoną 6 zł / szt
– karczek w marynacie 12 zł / szt
– pierś w marynacie 12 zł / szt