Menu cateringoweMenu cateringowe
Dowóz cateringu na terenie: Oświęcim, Brzeszcze, Pszczyna, Kraków, Bielsko-Biała, Tychy, Kraków, Katowice, Ruda Śląska, Gliwice, Zabrze, Mysłowice, Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec, Bytom, Mikołów, Czechowice-Dziedzice, Kęty, Międzybrodzie Żywieckie, Międzybrodzie Bialskie, Andrychów, Wadowice, Zator, Przytkowice, Skawina, Alwernia, Chrzanów, Trzebinia, Piekary Spytkowice i okolice.
Menu uniwersalne 60 zł/os
Obiad
w cenie- rosół
- de volaille
- kotlet schabowy
- ziemniaki
- surówka ( 2 do wyboru)
Zimna płyta
w cenie- deska wędlin z pasztetami
- galaretka drobiowa
- sałatka jarzynowa
- sałatka gyros
- śledź w śmietanie lub w oleju
Do obiadu
ZA DOPŁATĄ- roladka wołowa 15 zł szt
- karczek w sosie pieczeniowym 12 zł szt.
- kluski śląskie 3,00/os
- sos pieczeniowy 7 zł/ 200 ml
Zimna płyta
ZA DOPŁATĄ- ryba po grecku lub na kwaśno 4,50 zł/os
- Sałatka z uszkami tortellini 3,50 zł/os
- Roladki z szynki z chrzanem 4zł/os
- Sałatka brokułowa 3,50 zł/os
- Pomidorki faszerowane sałatką jarzynową 4zł/ szt.
- Tartinki na bagietce - różnego rodzaju 4 zł/ szt.
- Tortille zawijane 4 zł/ szt.
- Mini Wrap’s 4 zł/ szt.
- Koreczki 3,50 zł/ szt.
- zestaw przekąsek 100 zł (patera)
Kolacje na gorąco
ZA DOPŁATĄ- Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni 17 zł
- barszcz z krokietem 12 zł
- Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni 20 zł
- Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami 18 zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi 20 zł
Dodatki
ZA DOPŁATĄ- napoje butelkowe 5 zł/szt. (przy obsłudze z Pasji)
- napoje w dzbankach 4 zł/osoba (przy obsłudze z Pasji)
- obsługa 350zł (12h) do 20 osób
- wypożyczenie zastawy 10 zł/osoba ( zastawa podstawowa)
- wypożyczenie stołów 10 zł / krzeseł 6 zł / obrusów 10zł (2m)
- ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 15zł/osoba
Menu I 75 zł/os
Obiad
- kotlet schabowy / drobiowy
- ziemniaki
- surówka (2 do wyboru)
Zimna płyta
- deska wędlin z serami
- galaretka mix
- sałatka tortellini
- sałatka gyros
- ryba po grecku lub na kwaśno
- tortille zawijane
Danie gorące
- Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
Danie gorące
- barszcz z krokietem
ZA DOPŁATĄ
- napoje butelkowe 5,00 zł/szt (przy obsłudze z Pasji)
- napoje w dzbankach ( woda, sok) 4 zł/osoba (przy obsłudze z Pasji)
- obsługa 350 zł (12h)/ do 20 osób
- wypożyczenie zastawy podstawowej 10 zł/osoba
- wypożyczenie stołów 10 zł/ krzeseł 6 zł/ obrusów 10 zł (2m)
- ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 15 zł/osoba
Menu II 110 zł/OS
Obiad
- rosół z makaronem
- (2,5 mięsa na osobę)
- de volaille
- kotlet schabowy
- roladka w sosie pieczeniowym
- pieczarka faszerowana
- ziemniaki
- surówka (2 do wyboru)
Zimna płyta
- deska wędlin z pasztetami
- galaretka mix
- sałatka tortellini
- sałatka gyros
- koreczki
- pikle
- tortille zawijane
Danie gorące
do wyboru- Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
- Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
Danie gorące
- barszcz z krokietem
ZA DOPŁATĄ
- napoje w dzbankach (woda, sok) 4 zł/osoba ( przy obsłudze z Pasji)
- napoje butelkowe 5 zł/szt ( przy obsłudze z Pasji)
- obsługa 350 zł / do 20 osób
- wypożyczenie zastawy podstawowej 10 zł/osoba
- wypożyczenie stołów 10 zł/ krzeseł 6 zł/ obrusów 10 zł (2m)
- ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 15zł/osoba
MENU CATERINGOWE 75 zł/os + GRILL
● rosół
● 2 mięsa na osobę
● schab, de voalille, karczek
● ziemniaki
● 2 surówki
Przykładowa zimna płyta (możliwość modyfikacji):
● deska wędlin z pasztetami
● galaretka mix
● sałatka jarzynowa
● sałatka gyros
● ryby po grecku lub na kwaśno
● Tortille zawijane
DANIE GORĄCE:
● żurek
– Dodatki:
● napoje butelkowe 5 zł/szt – przy obsłudze z Pasji
● napoje w dzbankach 4 zł/osoba – przy obsłudze z Pasji
● obsługa kelnerska 300 zł ok.12h / do 20 osób
● wypożyczenie zastawy 10 zł/osoba (zastawa podstawowa)
● wypożyczalnia obrusów 10 zł (2 m), pokrowce białe 5 zł/szt
● ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 15 zł/osoba
DUŻY GRILL IMPREZOWY – 1 000 zł w tym:
- transport grilla
- Wynajem grilla ,
- obsługa ok 4 h,
- węgiel, rozpałka,
- tacki na grilla,
- stół z dodatkami:(ketchup, majonez, musztarda, 2 rodzaje sałatki do grilla, pieczywo)
DO WYBORU MIĘSA:
– szaszłyk 9 zł / szt
– szaszłyk vege 9 zł / szt
– kiełbaski 7 zł / szt
– kaszanka z kapustą kiszoną 6 zł / szt
– karczek w marynacie 11 zł / szt
– pierś w marynacie 11 zł / szt