Menu OkolicznościoweMenu Okolicznościowe

MENU 145 zł

  • OBIAD
    Rosół z makaronem
    De’volaille
    Kotlet schabowy
    ・ Ziemniaki
    ・ Surówka z kapusty pekińskiej
    ・ Surówka z marchwi z pomarańczą
  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin
    ・ Galaretka drobiowa
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Śledź w śmietanie lub w oleju
    ・ Pieczywo
  • DANIE GORĄCE
    ・Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni

Kawa i herbata wg życzenia gości 

Ciasto i owoce na paterach 5 zł/ os

Soki podawane w dzbankach 

Woda z cytryną podawana w dzbankach 

Napoje gazowane 4,50 zł/szt.

Deser lodowy 12 zł/ porcja

Paczki 23 zł / 70 dag

lód w kulerze ze 20 zł

Dekoracja stołów 50 zł

Czas trwania 6 godzin, następne dodatkowe płatne 300 zł godz.

MENU 160 zł

  • OBIAD
    Rosół z makaronem
    De’volaille
    Kotlet schabowy
    Karczek w sosie
    ・ Ziemniaki
    ・ Buraczki
    ・ Surówka z marchwi z pomarańczą
  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin z pasztetami
    ・ Galaretka drobiowa
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Śledź w śmietanie lub śledź w oleju
    ・ Ryba po grecku lub na kwaśno
    ・ Pikle
    ・ Pieczywo
  • DANIE GORĄCE
    do wyboru
    ・Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni
    ・Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
    ・Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi
  • II DANIE GORĄCE
    Barszcz czerwony z pasztecikiem

Kawa i herbata wg życzenia gości 

Ciasto i owoce na paterach 5 zł/ os

Soki podawane w dzbankach 

Woda z cytryną podawana w dzbankach 

Napoje gazowane 4,50 zł/ szt.

Deser lodowy 12 zł/ porcja

Paczki 23 zł / 70 dag

lód w kulerze 20 zł

Dekoracja stołów 50 zł

 

MENU 180 zł

  • OBIAD
    Rosół z makaronem
    De’volaille
    Kotlet schabowy
    Karczek w sosie
    Roladka wołowa w sosie
    ・ Ziemniaki
    ・ Kluska śląska
    ・ Buraczki
    ・ Surówka z marchwi z pomarańczą
  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin z pasztetami
    ・ Galaretka mix
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Sałatka z uszkami tortellini
    ・ Śledź w śmietanie lub w oleju
    ・ Ryba po grecku lub na kwaśno
    ・ Roladki z szynki z chrzanem
    ・ Pikle
    ・ Pieczywo
  • DANIE GORĄCE
    do wyboru
    ・Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni
    ・Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
    ・Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi lub kaszą gryczaną
  • II DANIE GORĄCE
    Barszcz czerwony z mix (krokiet, poleśnik, pasztecik)

Kawa i herbata wg życzenia gości 

Ciasto i owoce na paterach 5 zł/ os. 

Soki podawane w dzbankach 

Woda z cytryną podawana w dzbankach 

Napoje gazowane nielimitowane  

Deser lodowy 12 zł/ porcja

Paczki 23 zł / 70 dag

lód w kulerze 20 zł

Dekoracja stołów 50 zł

Czas trwania 6 godzin, następne dodatkowe płatne 300 zł godz.

MENU PODSTAWOWE 60 zł

  • OBIAD
    - Rosół z makaronem
    - Kotlet schabowy lub filet panierowany z kurczaka
    - Ziemniaki
    - Surówka z kapusty pekińskiej
    - Kompot
  • - Porcja ciasta podana do kawy
    - Kawa lub herbata podawana wg życzenia Gości
    - Sok jabłkowy lub pomarańczowy
    - Woda z cytryną podawana w dzbankach
  • Opcjonalnie
    (do dodatkowego rozliczenia)
    Napoje gazowane 200 ml. ( 7UP, Mirinda, Pepsi) 1 but - 4,50 zł
    Czas trwania: 3 godziny.