Menu OkolicznościoweMenu Okolicznościowe
MENU 150 zł
OBIAD
Rosół z makaronem
De’volaille
Kotlet schabowy
(2 mięsa na osobę)
・ Ziemniaki
・ Surówka z kapusty pekińskiej
・ Surówka z marchwi z pomarańczą
ZIMNA PŁYTA・ Deska wędlin
・ Galaretka drobiowa
・ Sałatka jarzynowa
・ Śledź w śmietanie lub w oleju
・ Pieczywo
DANIE GORĄCEUdko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
DODATKI:
Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach 10 zł/ os
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane 4,50 zł/ szt.
Deser lodowy 12 zł/ porcja
Paczki od 28 zł / 75 dag
Lód w coolerzee ze 35 zł
MENU 170 zł
OBIAD
Rosół z makaronem
De’volaille
Kotlet schabowy
Karczek w sosie
(2 mięsa na osobę)
・ Ziemniaki
・ Buraczki
・ Surówka z marchwi z pomarańczą
ZIMNA PŁYTA・ Deska wędlin z pasztetami
・ Galaretka drobiowa
・ Sałatka jarzynowa
・ Śledź w śmietanie lub śledź w oleju
・ Ryba po grecku lub na kwaśno
・ Pikle
・ Pieczywo
DANIE GORĄCE
do wyboruRolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni
Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi
II DANIE GORĄCEBarszcz czerwony z pasztecikiem
DODATKI:
Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach 10 zł/ os
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane 4,50 zł/ szt.
Deser lodowy 12 zł/ porcja
Paczki od 28 zł / 75 dag
Lód w coolerzee ze 35 zł
MENU 200 zł
OBIAD
Rosół z makaronem
De’volaille
Kotlet schabowy
Karczek w sosie
Roladka wołowa w sosie
(2,5 mięsa na osobę)
・ Ziemniaki
・ Kluska śląska
・ Buraczki
・ Surówka z marchwi z pomarańcząZIMNA PŁYTA
・ Deska wędlin z pasztetami
・ Galaretka mix
・ Sałatka jarzynowa
・ Sałatka z uszkami tortellini
・ Śledź w śmietanie lub w oleju
・ Ryba po grecku lub na kwaśno
・ Roladki z szynki z chrzanem
・ Pikle
・ PieczywoDANIE GORĄCE
do wyboruRolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni
Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi lub kaszą gryczanąII DANIE GORĄCE
Barszcz czerwony z mix (krokiet, poleśnik, pasztecik)
DODATKI:
Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach 10 zł/ os
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane 4,50 zł/ szt.
Deser lodowy 12 zł/ porcja
Paczki od 28 zł / 75 dag
Lód w coolerzee ze 35 zł
Czas trwania 6 godzin, następne dodatkowe płatne 300 zł godz.
MENU 65 zł
Rosół z makaronem
・Kotlet schabowy
・Ziemniaki,
・Buraczki
・Kompot
・Porcja ciasta podana do kawy
・Kawa lub herbata podawana wg życzenia Gości
・Sok jabłkowy lub pomarańczowy
・Woda z cytryną podawana w dzbankach
Opcjonalnie:
do dodatkowego rozliczenia:
Napoje gazowane 200 ml.
( 7UP, Mirinda, Pepsi) 1 but – 4,5 zł
MENU 85 zł
Rosół z makaronem
Do wyboru jedno mięso:
・Kotlet schabowy, filet z kurczaka, karczek w sosie
・Ziemniaki
・Buraczki
・Kompot
・Porcja ciasta podana do kawy
・Kawa lub herbata podawana wg życzenia Gości
・Sok jabłkowy lub pomarańczowy
・Woda z cytryną podawana w dzbankach