Menu OkolicznościoweMenu Okolicznościowe

MENU 150 zł

  • OBIAD

    Rosół z makaronem
    De’volaille
    Kotlet schabowy
    ・ Ziemniaki
    ・ Surówka z kapusty pekińskiej
    ・ Surówka z marchwi z pomarańczą




  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin
    ・ Galaretka drobiowa
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Śledź w śmietanie lub w oleju
    ・ Pieczywo





  • DANIE GORĄCE
    Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
 
 
 
 
 
 DODATKI:
Kawa i herbata wg życzenia gości 
Ciasto i owoce na paterach 10 zł/ os
Soki podawane w dzbankach 
Woda z cytryną podawana w dzbankach 
Napoje gazowane 4,50 zł/ szt.
Deser lodowy 12 zł/ porcja
Paczki 23 zł / 70 dag
Lód w coolerzee ze 35 zł
Dekoracja stołów 50 zł

MENU 170 zł

  • OBIAD

    Rosół z makaronem
    De’volaille
    Kotlet schabowy
    Karczek w sosie
    ・ Ziemniaki
    ・ Buraczki
    ・ Surówka z marchwi z pomarańczą



  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin z pasztetami
    ・ Galaretka drobiowa
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Śledź w śmietanie lub śledź w oleju
    ・ Ryba po grecku lub na kwaśno
    ・ Pikle
    ・ Pieczywo

  • DANIE GORĄCE

    do wyboru
    Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni

    Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami

    Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi


  • II DANIE GORĄCE
    Barszcz czerwony z pasztecikiem
DODATKI:
Kawa i herbata wg życzenia gości 
Ciasto i owoce na paterach 10 zł/ os
Soki podawane w dzbankach 
Woda z cytryną podawana w dzbankach 
Napoje gazowane 4,50 zł/ szt.
Deser lodowy 12 zł/ porcja
Paczki 23 zł / 70 dag
Lód w coolerzee ze 35 zł
Dekoracja stołów 50 zł

MENU 200 zł

  • OBIAD

    Rosół z makaronem
    De’volaille
    Kotlet schabowy
    Karczek w sosie
    Roladka wołowa w sosie
    ・ Ziemniaki
    ・ Kluska śląska
    ・ Buraczki
    ・ Surówka z marchwi z pomarańczą
  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin z pasztetami
    ・ Galaretka mix
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Sałatka z uszkami tortellini
    ・ Śledź w śmietanie lub w oleju
    ・ Ryba po grecku lub na kwaśno
    ・ Roladki z szynki z chrzanem
    ・ Pikle
    ・ Pieczywo
  • DANIE GORĄCE
    do wyboru
    Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni

    Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami

    Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi lub kaszą gryczaną
  • II DANIE GORĄCE
    Barszcz czerwony z mix (krokiet, poleśnik, pasztecik)
DODATKI:
Kawa i herbata wg życzenia gości 
Ciasto i owoce na paterach 10 zł/ os
Soki podawane w dzbankach 
Woda z cytryną podawana w dzbankach 
Napoje gazowane 4,50 zł/ szt.
Deser lodowy 12 zł/ porcja
Paczki 23 zł / 70 dag
Lód w coolerzee ze 35 zł
Dekoracja stołów 50 zł

Czas trwania 6 godzin, następne dodatkowe płatne 300 zł godz.

MENU 65 zł

Rosół z makaronem
・Kotlet schabowy
・Ziemniaki,
・Buraczki
・Kompot
 
Porcja ciasta podana do kawy
Kawa lub herbata podawana wg życzenia Gości
Sok jabłkowy lub pomarańczowy
Woda z cytryną podawana w dzbankach

 

Opcjonalnie: 
do dodatkowego rozliczenia:
 

Napoje gazowane 200 ml.
( 7UP, Mirinda, Pepsi) 1 but – 4,5 zł

MENU 85 zł

Rosół z makaronem
Do wyboru jedno mięso:
Kotlet schabowy, filet z kurczaka, karczek  w sosie
Ziemniaki
Buraczki
Kompot
Porcja ciasta podana do kawy
Kawa lub herbata podawana wg życzenia Gości
Sok jabłkowy lub pomarańczowy
Woda z cytryną podawana w dzbankach

 

Opcjonalnie: 
do dodatkowego rozliczenia:
Napoje gazowane 200 ml.
( 7UP, Mirinda, Pepsi) 1 but – 4,5 zł

Czas trwania 4 godzin, następne dodatkowe płatne 300 zł godz.