Menu OkolicznościoweMenu Okolicznościowe
MENU 145 zł
OBIAD
Rosół z makaronem
De’volaille
Kotlet schabowy
・ Ziemniaki
・ Surówka z kapusty pekińskiej
・ Surówka z marchwi z pomarańcząZIMNA PŁYTA
・ Deska wędlin
・ Galaretka drobiowa
・ Sałatka jarzynowa
・ Śledź w śmietanie lub w oleju
・ PieczywoDANIE GORĄCE
・Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach 5 zł/ os
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane 4,50 zł/szt.
Deser lodowy 12 zł/ porcja
Paczki 23 zł / 70 dag
lód w kulerze ze 20 zł
Dekoracja stołów 50 zł
Czas trwania 6 godzin, następne dodatkowe płatne 300 zł godz.
MENU 160 zł
OBIAD
Rosół z makaronem
De’volaille
Kotlet schabowy
Karczek w sosie
・ Ziemniaki
・ Buraczki
・ Surówka z marchwi z pomarańcząZIMNA PŁYTA
・ Deska wędlin z pasztetami
・ Galaretka drobiowa
・ Sałatka jarzynowa
・ Śledź w śmietanie lub śledź w oleju
・ Ryba po grecku lub na kwaśno
・ Pikle
・ PieczywoDANIE GORĄCE
do wyboru・Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni
・Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
・Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimiII DANIE GORĄCE
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach 5 zł/ os
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane 4,50 zł/ szt.
Deser lodowy 12 zł/ porcja
Paczki 23 zł / 70 dag
lód w kulerze 20 zł
Dekoracja stołów 50 zł
MENU 180 zł
OBIAD
Rosół z makaronem
De’volaille
Kotlet schabowy
Karczek w sosie
Roladka wołowa w sosie
・ Ziemniaki
・ Kluska śląska
・ Buraczki
・ Surówka z marchwi z pomarańcząZIMNA PŁYTA
・ Deska wędlin z pasztetami
・ Galaretka mix
・ Sałatka jarzynowa
・ Sałatka z uszkami tortellini
・ Śledź w śmietanie lub w oleju
・ Ryba po grecku lub na kwaśno
・ Roladki z szynki z chrzanem
・ Pikle
・ PieczywoDANIE GORĄCE
do wyboru・Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni
・Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
・Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi lub kaszą gryczanąII DANIE GORĄCE
Barszcz czerwony z mix (krokiet, poleśnik, pasztecik)
Kawa i herbata wg życzenia gości
Ciasto i owoce na paterach 5 zł/ os.
Soki podawane w dzbankach
Woda z cytryną podawana w dzbankach
Napoje gazowane nielimitowane
Deser lodowy 12 zł/ porcja
Paczki 23 zł / 70 dag
lód w kulerze 20 zł
Dekoracja stołów 50 zł
Czas trwania 6 godzin, następne dodatkowe płatne 300 zł godz.
MENU PODSTAWOWE 60 zł
OBIAD
- Rosół z makaronem
- Kotlet schabowy lub filet panierowany z kurczaka
- Ziemniaki
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Kompot- - Porcja ciasta podana do kawy
- Kawa lub herbata podawana wg życzenia Gości
- Sok jabłkowy lub pomarańczowy
- Woda z cytryną podawana w dzbankach Opcjonalnie
(do dodatkowego rozliczenia)
Napoje gazowane 200 ml. ( 7UP, Mirinda, Pepsi) 1 but - 4,50 zł
Czas trwania: 3 godziny.