Menu cateringoweMenu cateringowe
Menu 65 zł/os
Obiad
- rosół
(2 mięsa na osobę) - de volaille
- kotlet schabowy
- ziemniaki
- surówka ( 2 do wyboru)
- rosół
Zimna płyta- deska wędlin
- galaretka drobiowa
- sałatka jarzynowa
- sałatka gyros
- śledź w śmietanie lub w oleju
Do obiadu
ZA DOPŁATĄ- roladka wołowa 19 zł szt
- karczek w sosie pieczeniowym 16 zł szt.
- kluski śląskie 3,00/os
- sos pieczeniowy 7 zł/ 200 ml
Zimna płyta
ZA DOPŁATĄ- ryba po grecku lub na kwaśno 5,00 zł/os
- Sałatka z uszkami tortellini 5,00 zł/os
- Roladki z szynki z chrzanem 5 zł/os
- Sałatka brokułowa 5,00 zł/os
- Pomidorki faszerowane sałatką jarzynową 6 zł/ szt.
- Tartinki na bagietce - różnego rodzaju 4 zł/ szt.
- Tortille zawijane 4 zł/ szt.
- Mini Wrap’s 4 zł/ szt.
- Koreczki 3,50 zł/ szt.
- zestaw przekąsek 120 zł (patera)
Kolacje na gorąco
ZA DOPŁATĄ- Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni 20 zł
- barszcz z krokietem 12 zł
- Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni 22 zł
- Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami 22 zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi 22 zł
Dodatki
ZA DOPŁATĄ- napoje butelkowe 5,50 zł/szt.(200ml) (przy obsłudze z Pasji)
- napoje w dzbankach 4,00 zł/osoba (przy obsłudze z Pasji)
- obsługa 350zł (12h) do 20 osób
- wypożyczenie zastawy 10 zł/osoba ( zastawa podstawowa)
- wypożyczenie stołów 10 zł / krzeseł 6 zł / obrusów 15zł (2m)
- ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 20zł/osoba
Menu I 85 zł/os
Obiad
- kotlet schabowy / drobiowy
- ziemniaki
- surówka (2 do wyboru)
Zimna płyta- deska wędlin
- galaretka mix
- sałatka tortellini
- sałatka gyros
- ryba po grecku lub na kwaśno
- tortille zawijane
Danie gorące- Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
Danie gorące- barszcz z krokietem
ZA DOPŁATĄ
- napoje butelkowe 5,50 zł/szt (przy obsłudze z Pasji)
- napoje w dzbankach ( woda, sok) 4 zł/osoba (przy obsłudze z Pasji)
- obsługa 350 zł (12h)/ do 20 osób
- wypożyczenie zastawy podstawowej 10 zł/osoba
- wypożyczenie stołów 10 zł/ krzeseł 6 zł/ obrusów 15 zł (2m)
- ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 20 zł/osoba
Menu II 120 zł/OS
Obiad
- rosół z makaronem
(2,5 mięsa na osobę) - de volaille
- kotlet schabowy
- roladka w sosie pieczeniowym
- pieczarka faszerowana
- ziemniaki
- surówka (2 do wyboru)
- rosół z makaronem
Zimna płyta
- deska wędlin
- galaretka mix
- sałatka tortellini
- sałatka gyros
- pikle
- tartinki
- tortille zawijane
Danie gorące
do wyboru- Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
- Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
Danie gorące- barszcz z krokietem
ZA DOPŁATĄ- napoje w dzbankach (woda, sok) 4 zł/osoba ( przy obsłudze z Pasji)
- napoje butelkowe 5,50 zł/szt ( przy obsłudze z Pasji)
- obsługa 350 zł / do 20 osób
- wypożyczenie zastawy podstawowej 10 zł/osoba
- wypożyczenie stołów 10 zł/ krzeseł 6 zł/ obrusów 15 zł (2m)
- ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 20zł/osoba
MENU CATERINGOWE 80 zł/os + GRILL
OBIAD:
● rosół
● 2 mięsa na osobę
● schab, de voalille, karczek
● ziemniaki
● 2 surówki
Przykładowa zimna płyta (możliwość modyfikacji):
● deska wędlin
● galaretka mix
● sałatka jarzynowa
● sałatka gyros
● ryby po grecku lub na kwaśno
● Tortille zawijane
DANIE GORĄCE:
● żurek
DODATKI:
● napoje butelkowe 5,50 zł/szt (200ml) – przy obsłudze z Pasji
● napoje w dzbankach 4 zł/osoba – przy obsłudze z Pasji
● obsługa kelnerska 350 zł ok.12h / do 20 osób
● wypożyczenie zastawy 10 zł/osoba (zastawa podstawowa)
● wypożyczalnia obrusów 10 zł (2 m), krzeseł 6 zł/szt/ stołów 10 zł/szt
● ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 20 zł/osoba
DUŻY GRILL IMPREZOWY – 1 300 zł w tym:
transport grilla do 30km
Wynajem grilla ,
obsługa ok 4 h,
węgiel, rozpałka,
tacki na grilla,
stół z dodatkami:(ketchup, majonez, musztarda, 2 rodzaje sałatki do grilla, pieczywo)