Menu OkolicznościoweMenu Okolicznościowe

MENU 160 zł

  • OBIAD

    Rosół z makaronem
    De’volaille
    Kotlet schabowy
    (2 mięsa na osobę)
    ・ Ziemniaki
    ・ Dwie surówki do wyboru




  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin
    ・ Galaretka drobiowa
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Śledź w śmietanie lub w oleju
    ・ Pieczywo





  • DANIE GORĄCE
    Barszcz czerwony z krokietem
 
 
   
 
Kawa i herbata wg życzenia gości 
Woda, sok, kompot w dzbankach
Ciasto i owoce na paterach 15 zł/ os
Napoje gazowane 5,00 zł/ szt.
Deser lodowy 15 zł/ porcja
Paczki od 30 zł / 0,8 kg

 

MENU 180 zł

  • OBIAD

    Rosół z makaronem
    De’volaille
    Kotlet schabowy
    Karczek w sosie
    (2 mięsa na osobę)
    ・ Ziemniaki
    ・ Dwie surówki do wyboru



  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin z pasztetami
    ・ Galaretka drobiowa
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Śledź w śmietanie lub śledź w oleju
    ・ Ryba po grecku lub na kwaśno
    ・ Pikle
    ・ Pieczywo

  • DANIE GORĄCE

    do wyboru
    Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni

    Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami

    Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi
    Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
DODATKI:
Kawa i herbata wg życzenia gości 
Woda, sok, kompot w dzbankach
Ciasto i owoce na paterach 15 zł/ os 
Napoje gazowane 5,00 zł/ szt.
Deser lodowy 15 zł/ porcja
Paczki od 30 zł / 0,8 kg

MENU 220 zł

  • OBIAD

    Rosół z makaronem
    De’volaille
    Kotlet schabowy
    Karczek w sosie
    Roladka wołowa w sosie
    (2 mięsa na osobę)
    ・ Ziemniaki
    ・ Kluska śląska
    ・ Dwie surówki do wyboru
  • ZIMNA PŁYTA
    ・ Deska wędlin z pasztetami
    ・ Galaretka mix
    ・ Sałatka jarzynowa
    ・ Sałatka z uszkami tortellini
    ・ Śledź w śmietanie lub w oleju
    ・ Ryba po grecku lub na kwaśno
    ・ Roladki z szynki z chrzanem
    ・ Pikle
    ・ Pieczywo
  • DANIE GORĄCE
    do wyboru
    Rolada z indyka faszerowana szpinakiem na białym sosie z frytkami i surówką Szefa Kuchni

    Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
    Szynka pieczona w sosie myśliwskim z kapustą czerwoną podana z kluskami śląskimi lub kaszą gryczaną
    Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
  • II DANIE GORĄCE
    Barszcz czerwony z pasztecikiem
DODATKI:
Kawa i herbata wg życzenia gości 
Woda, sok, kompot w dzbankachCiasto i owoce na paterach 15 zł/ os
Napoje gazowane 5,00 zł/ szt.
Deser lodowy 15 zł/ porcja
Paczki od 30 zł / 0,8 kg

Czas trwania 6 godzin, następne dodatkowe płatne 300 zł godz.

MENU 70 zł

Rosół z makaronem
・Kotlet schabowy
・Ziemniaki,
・Buraczki
・Kompot
 
Porcja ciasta podana do kawy
Kawa lub herbata podawana wg życzenia Gości
Sok jabłkowy lub pomarańczowy
Woda z cytryną podawana w dzbankach

 

Opcjonalnie: 
do dodatkowego rozliczenia:
 

Napoje gazowane 200 ml.
( 7UP, Mirinda, Pepsi) 1 but – 5,00 zł

Czas trwania 4 godzin, następne dodatkowe płatne 300 zł godz.